Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

El-fiskeri ved Agerbæk stadion lørdag d. 8/8 kl. 10.00

Kom og se fiskene i bækken

Lørdag den 8/8 kl. 10:00 vil Lars Hammer-Bek og Jesper S. Petersen el-fiske på de nyanlagte gydestryg i Agerbæk/Sneum Å ved stadion. Formålet er at lave en optælling af ørredyngel og lakseyngel. Alle er velkomne til at komme forbi og overvære el-fiskningen, der forventes at vare en times tid.

Der er iflg. Lars Hammer-Bek næsten 100 % garanti for, at der fanges fisk. Han fortæller at der har været op til 1 meter lange laks oppe i bækken for at gyde.   

Når fiskene er talt og målt kommer de til sig selv igen og bliver sluppet løs i bækken, så de kan vokse sig store og stærke og om nogle år selv komme tilbage hertil for at gyde. 

Kom og se med og bliv klogere på havørreder og laks. 

fredag 31 jul 2020 - Helle Ørtoft Jensen