Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Agerbæk Badminton klar til at indtage den nye multihal Foto: Jackie Hutchinson, Unsplash

Badminton i den nye multihal

Infomøde den 17/9 kl. 19.00

Kære badmintonspillere… og det er både gamle og nye spillere. Så er den nye multihal ved skolen ved at være færdig. Vi ved, at mange af jer har ventet på dette tidspunkt. Det har vi også. Alt er dog ikke som det plejer. I stedet for en bane, så har vi nu fire badmintonbaner at gøre brug af. Det kan dog blive svært at opfylde alles ønsker om at få det samme spilletidspunkt, som I har haft de andre år. Vi vil gerne fortælle lidt om de nye muligheder, vi arbejder med. 

Derfor inviterer vi til et informationsmøde torsdag den 17. september kl. 19.00 i Aulaen på Agerbæk Skole.

Jonas Mathiasen tripper også for at komme i gang med træningen af de unge spillere. Vi starter med den aldersgruppe der hedder 4. til 6. klasse. Sidder I forældre og vil høre lidt mere om det, så er I også velkomne til at deltage på torsdag i Aulaen. Vi håber, at vi ses.

Agerbæk Badminton afdeling.

 

mandag 31 aug 2020 - Jesper Christiansen