Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Ny hjemmeside til Agerbæks borgere

Så er den her - Agerbæks nye hjemmeside

Den har været længe undervejs - Agerbæks nye hjemmeside. I flere år har Agerbæk haft en statisk hjemmeside på agerbæk.dk, hvor man har kunnet finde oversigt over byens erhvervsliv. Det har dog længe været et stort ønske at få en hjemmeside, der samler al information om byen på et sted. Det har vi nu. 

Agerbæk Udvikling har taget initiativet og en arbejdsgruppe bestående af de vigtigste interessenter har i foråret 2019 arbejdet for at få idéen realiseret.

Vi kan derfor nu byde dig velkommen til det nye Agerbæk.dk, som vi håber, at du som virksomhed, borger eller potentiel tilflytter vil tage godt imod. Har du indhold eller input til den videre udvikling af hjemmesiden, hører vi meget gerne fra dig.

Mange hilsner fra redaktionen
Helle Ø Jensen, Tove Kjems Hansen og Jesper Christiansen 

mandag 8 jul 2019 - Jesper Christiansen