Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Agerbæk-iværksætter har åbnet ny webshop

E-handlen kombineres med showroom

39-årige Sanne Langmach fra Agerbæk, der i flere år drev tøjforretningen Butik'n i Grindsted, har efter et par år som møbelsælger igen kastet sig ud i livet som iværksætter. Hendes store interesse for modetøj drev hende tilbage til tøjbranchen, men ønsket om større frihed til at styre sin åbningstid og de store muligheder som internettet tilbyder, ledte hende til beslutningen om at åbne en webshop med dametøj. Det vil dog være muligt at se og prøve tøjet i showroomet i Grindsted, som hun slog dørene op til for første gang torsdag den 12. september. 

mio-ami - min ven
At det ikke er helt let at finde på et passende navn til en webbutik og tilmed finde et ledigt domæne, der passer til, kan Sanne godt skrive under på. I sommerferien sydpå gik der mange timer på at tænke på navne og sms'er strøg frem og tilbage til familie og venner i jagten på at finde det rette navn:

- Det blev min søn Magnus på 13 år, der ledte mig til det rette navn. Han fortalte, at ami betyder ven på spansk og så var der ikke langt til "mio ami", der betyder "min ven" eller "min kærlighed". Det er vigtigt at have et navn på internettet som skiller sig lidt ud og som folk husker, og så fortæller det også lidt om, hvordan jeg gerne vil drive forretning. Jeg gør alt for mine kunder, der alle bliver venner af huset og altid kan få gode råd og vejledning både online, i telefonen og i mit showroom i Grindsted. Jeg forventer, at det meste omsætning vil komme online, men jeg har mange tidligere kunder fra min tid med Butik'n, der allerede har været forbi i showroomet, så der er også rigtig god lokal opbakning, fortæller Sanne Langmach.

mio ami forhandler mærker som eksempelvis Co'coture, A-view, Second Female, Mads Nørgaard og Bruuns Bazaar og har lager og Showroom ved biografen på Vesterbrogade 5 i Grindsted. Webshoppen er åben døgnet rundt, året rundt på www.mio-ami.dk 

søndag 15 sep 2019 - Jesper Christiansen