Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Video:

Helle FC U14 fodbolddrenge vinder Liga 3

Flot arbejdssejr på 4-1 over Ribe

Med en heroisk flot arbejdsindsats hvor alle U14 spillerne kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, bankede Helle FCs førstehold i liga 3 i torsdags Ribe med 4-1 på Ribes hjemmebane. Topkampen mod Ribe, der før kampen lå á point med Helle blev afviklet på Ribes kunstgræsbane i regn, blæst og kulde. Vores lokale drenge kæmpede til sidste dommerfløjt alt, hvad de havde lært, og gav hjemmebaneholdet en fodboldlektion i hvad godt samarbejde og jernvilje kan betyde i en fodboldkamp.

Med sejren er Helle FC før sidste spillerunde tre point foran Ribe, der dog har en markant dårligere målscorer ligesom Helle har fordel af resultaterne i de indbyrdes opgør. Derfor kan de ikke længere fravristes førstepladsen i Liga 3. I rækkens sidste kamp møder Helle FC Varde, som de plejer at have et godt tag på, så mon ikke de lige snupper dem også. Stort tillykke med den flotte sæson til Helle FCs U14 drenge.

fredag 11 okt 2019 - Jesper Christiansen