Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Lokale kørere favoritter til Jysk Mesterskab

Kom til Varde BMX Klub på Søndag kl. 10

De to BMX-Kørere Kasper og Sille Mikkelsen er begge storfavoritter til at vinde Jysk-Fynsk mesterskab i BMX på hjemmebanen i Varde på søndag den 27/10-2019.

Søskendeparret, der gennem en årrække har været i toppen af dansk BMX, er i weekenden på hjemmebane i Varde og skal i årets sidste større løb forsøge at vinde endnu en titel hjem til Varde BMX Klub. Men alt kan ske i BMX og blot en lille kørefejl kan afgøre et BMX-løb, hvor intet er afgjort før målstregen i finalen. Varde BMX Klub stiller med et stærkt hold, hvor flere kørere er forsvarende jyske-, danske- og nordiske mestre. Alle er velkomne til at kigge forbi og få en på opleveren samtidig med at man støtter to lokale BMX'ere fra Agerbæk.  

Der er gratis entre og opvarmning starter kl. 10.00, hvorefter løbet sættes igang. Der køres tre indledende heats i alle årgange, inden der er finalerunde. 

mandag 21 okt 2019 - Jesper Christiansen