Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Gamle billeder fra scene og tennisbane søges

Agerbæk Udvikling bringer en efterlysning

Agerbæk Udvikling er sammen med Varde Kommunes arkitekt i fuld gang med områdeplanen for Agerbæk Midtby. Et af de områder, der bliver kigget på, er skoven fra viadukten langs Debelvej til kartoffelcentralen. Der er mange muligheder for at gøre denne skønne plet midt i byen mere tilgængelig og måske lave stisystem, bygge shelters, legeområde eller noget helt andet inde i skoven. For rigtig mange år siden var der tennisbane i skoven og der har i tidernes morgen også været en scene, hvor der blev holdt arrangementer og taler eksempelvis til Grundlovsdag og 1. maj.

Ligger du inde med billeder, udklip, tekster eller viden omkring de aktiviteter, der i sin tid blev afholdt her, vil Agerbæk Udvikling meget gerne høre fra dig. Send en mail til info@agerbækudvikling.dk eller ring til Jesper Christiansen på tlf. 24806660.

torsdag 14 nov 2019 - Jesper Christiansen