Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Udviklingsrådet inviterer til samarbejde

Landsbyerne i Helle Øst skal have en fælles strategi

Udviklingsrådet Helle Øst er den 27. januar 2020 vært ved et møde omkring bosætning og lokalsamfundsudvikling i vores område. Indbudt til mødet er Borgerforeninger i områdets landsbyer, Agerbæk Udvikling, lokale byrådspolitikere i Helle Øst og Centerchef for Helle Hallen.

Dagordenen til mødet lægger op til, at der bl.a. skal debatteres, hvordan vi i fællesskab løfter bosætning og lokalsamfundsudviklingen i Helle Øst, kan drive fælles projekter, lave fælles markedsføring, få flere attraktive byggegrunde, arbejde med integration, lave erhvervsfremmende aktiviteter, får mobiliseret frivillige kræfter, får søgt fonde og synliggjort alt det gode, vi går og gør via hjemmesider, sociale medier, lokale ugeaviser og podcast.

Der er mange fælles emner at tage fat på og hver forening får 3-5 min. til at fortælle om de største udfordringer, muligheder og succeser med udviklingen for de respektive byer og områder.

Målet er at træffe beslutning om, hvorvidt der skal udarbejdes en fælles strategiplan for samarbejde og udvikling i Helle Øst. Det og meget mere skriver formand for Udviklingsrådet Helle Øst, Claus Vestland, i sin indbydelse. 

søndag 26 jan 2020 - Jesper Christiansen