Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Ny ledelse i FAKTA Agerbæk

Maud er nu både leder i Holsted og Agerbæk

Fakta i Agerbæk har fået ny leder.

"Som nogen måske har bemærket så er Kim stoppet som butikschef i Fakta i Agerbæk. Han er kommet ud til Nr. Nebel og er dermed kommet tættere på familien," skriver Fakta Agerbæks nye leder Maud på Fakta Agerbæks Facebookside.

Den nye leder er 39 år og bor i Grindsted. Hun har været ansat hos Fakta i snart 18 år, hvoraf de 16 år har været som leder. Maud er butikschef i Fakta Holsted men det næste stykke tid vil vi kunne finde hende både i Agerbæk og Holsted. ”Jeg er blevet taget rigtig godt imod herude, og det vil jeg sige jer stor tak for. Jeg vil gøre mit bedste for at i får en god indkøbsoplevelse, og i er altid meget velkomne til at komme og få en snak med mig. Tania og Gurli vil passe butikken de dage jeg er i Holsted og dem kan i også altid tage fat i,” fortæller Fakta Agerbæks nye butikschef.

Jyske Vestkysten havde forleden fokus på Fakta Agerbæk som den Fakta i landet med det mindste kundegrundlag. I artiklen, som du finder her, blev der stillet spørgsmålstegn ved, om butikken mon overlever. Der var interview med Michael Thygesen, der er direktør for Kvickly Varde, som ejer Fakta i Agerbæk. Han fortalte til Jyske Vestkysten, at der er mere omsætning i den nye faktabutik end der var i den tidligere Daglig Brugsen, men at det endnu er for tidligt at sige noget om, hvorvidt bundlinjen bliver positiv. Der skal nemlig en del mere omsætning til at lave et overskud i en discountforretning, da varerne er billigere. Det bliver spændende at følge udviklingen og herfra kan der da kun opfordres til, at vi husker at handle lokalt og støtte mest muligt op om alle de butikker, vi har i Agerbæk.

lørdag 25 jan 2020 - Jesper Christiansen