Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Lokalt rengøringsfirma fejrer 1 års fødselsdag

Der er godt gang i Esther

Esthers Rengøringsservice i Agerbæk i Agerbæk kan i disse dage fejre 1 års fødselsdag som virksomhed. Rengøringsvirksomheden der allerede har 4 ansatte, er ejet af Esther Tial, som kom hertil fra Burma i 2008. Efter endt uddannelse som social og sundhedshjælper og en karriere i Esbjerg Kommune, fik Esther lyst til at prøve livet som selvstændig. På bare et år har hun allerede skabt sig en god kundekreds i både Billund, Grindsted, Ølgod, Varde, Esbjerg og Agerbæk samt oplandet til disse byer. I øjeblikket har Esther særligt fokus på at skaffe flere erhvervskunder og flere af Agerbæks virksomheder har da også allerede fundet vej til hendes kundekartotek.

Esthers Rengøringsservice samarbejder også med både Varde og Esbjerg kommuner omkring visiterede borgere, der af kommunen eksempelvis har fået bevilget støvsugning eller gulvvask. Disse borgere har mulighed for gennem kommunen at købe ekstra ydelser som eksempelvis at få skiftet sengetøj eller tørret støv af. De ydelser køber kommunen så af Esther.

Uanset om du driver virksomhed eller har brug for rengøringshjælp til det private hjem, er du meget velkommen som kunde hos Esthers Rengøringsservice. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring, kan du udfylde en formular på Esthers Rengørings hjemmeside www.erss.dk. Så vender Esther hurtigt tilbage med et godt tilbud til dig.

Vil du være med i konkurrencen om 3 timers gratis rengøring, kører Esther i anledning af firmaets fødselsdag frem til den 11. februar en konkurrence på firmaets Facebookside.   

 

torsdag 6 feb 2020 - Jesper Christiansen