Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto: PR

Landsbyer i Helle Øst vil gøre sig lækre sammen

Stærkt samarbejde om bosætningsstrategi sat i gang

Alle landsbyer i Helle Øst var den 27. januar repræsenteret på et fællesmøde i Fåborghus. Temaet for aftenens møde var Udviklingsråd Helle Østs forslag til at udarbejde en fælles bosætnings- og udviklingsstrategi.

Alle landsbyer blev hørt
Mødet blev faciliteret af formand for Udviklingsråd Helle Øst, Claus Vestland, der efter mødet begejstret kunne fortælle, at det var et historisk godt møde, hvor alle landsbyers repræsentanter var repræsenteret og fremlagde deres holdninger og erfaringer. Der var enighed om at styrke samarbejdet og om at løfte meningsfulde opgaver i fællesskab til gavn for lokalsamfundsudviklingen i hele Helle Øst.

Større synlighed
Målet er nu at få lavet en "Fælles Udviklingsstrategi" for de opgaver vi ønsker at varetage i fællesskab. Herunder bla. Synliggørelse af bosætning, Erhvervsfremme, Danskundervisning for indvandrere osv. En af opgaverne der med fordel kan løses i fællesskab er kommunikation og synlighed i form af hjemmesider, borgerblade som Agerbækken og nye medier som Agerbæk Podcast. Claus Vestland fra Udviklingsrådet og Jesper Christiansen fra Agerbæk Udvikling har derfor taget initiativ til at samle alle områdets vigtigste medier til et snarligt møde omkring fælles kommunikation og større synlighed.

torsdag 6 feb 2020 - Jesper Christiansen