Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

Nyt æresmedlem udnævnt i Agerbæk SF

Flere priser uddelt til generalforsamling i Agerbæk SF

Onsdag den 26. februar blev der afholdt generalforsamling i Agerbæk SF. Der var fremmødt 27 stemmeberettigede deltagere og sammen fik de af formandsskabet fremlagt årets regnskab, der vidner om et overskud i foreningen på 20.312 kr. Egenkapitalen i foreningen er nu på 996.000 kr.

Formand Anders Schmidt var på valg og modtog genvalg. Økonomiformand Viggo Conradsen var ligeledes på valg, men ønskede ikke genvalg, ligesom det heller ikke lykkedes at finde en ny kandidat til posten. Ny kasserer er Majbrit Hjort, der overtager posten efter Kenneth Fyhn, der ikke ønskede genvalg.

Igen i år blev der udnævt et nyt æresmedlem af Agerbæk SF. I år faldt valget på Niels Væver, der i mange år har leveret et stort stykke frivilligt arbejde for Agerbæk SF. Niels modtog en gave og et billede, som vil blive hængt op i klubhuset. Niels sagde mange tak for den store anerkendelse og fortæller, at det frivillige arbejde er en stor fornøjelse og det har givet han rigtig mange venskaber. 

Årets trænere blev i år et trænerteam i form af Jan Skærlund og Preben Kristensen, der takkes for deres mangeårige virke for fodbolddrengene. Årets skulderklap går i år til foreningens baneopkridter, Hans Arne Kristensen, der altid er klar til opkridtning, uanset om det er en tidlig lørdag morgen eller en sen søndag aften.   


På billedet får Agerbæk SF's nye æresmedlem Niels Væver overrakt gaver og billede af Jan Fyhn. 

onsdag 4 mar 2020 - Jesper Christiansen