Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningButik TelmaMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på FacebookAgerbæk PodcastAgerbæk App
Agerbæk
Foto:

DGI Sydvest søger Gå-værter

Vil du være gå-vært i Agerbæk?

I samarbejde med Varde Kommune ønsker DGI Sydvest at få flere Gå-fællesskaber sat i gang. Det gælder også her i Agerbæk, hvor seniorkonsulent fra DGI Kirsten Christensen søger 1-2 gåværter. 

”Vi er udmærket klar over, at der i næsten alle lokalsamfund eksisterer små gå-fællesskaber. Disse gå-fællesskaber skal endelig bevares. Der er dog stadig mange seniorer, der ikke er med i et fællesskab. De kunne måske have lyst til at være med på en gå tur en formiddag om ugen. Det kræver, at vi har 1 eller 2 Gå-værter, der påtager sig opgaven, der består i at planlægge en rute, der kan gennemføres på max 1 time og evt. have en alternativ rute, hvis der kommer deltagere, der ikke kan gå langt. Jeg kommer gerne og hjælper nye gå-værter igang. DGI har udarbejdet et skriftligt materiale, som man får adgang til og hvis man synes, det skal høre under en forening, er det helt legalt. Så giver man blot et symbolsk kontingent. Hvis Gå-værterne synes, det skal være uden for foreningsregi, er det også OK," fortæller Kirsten Christensen. 

Kunne det være noget for dig at blive gåvært så kontakt Kirsten Christensen på tlf. 21220175.

mandag 18 maj 2020 - Jesper Christiansen