Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderErhvervAdvokathuset Torsten Pedersen - Saabye-BrøndumAgerbæk EjendomshandelAgerbæk El-ServiceAgerbæk HotelAgerbæk Maskinstation & EntreprenørforretningMin KøbmandStudie 9ForeningerAgerbæk BorgerforeningAgerbæk ErhvervsforeningAgerbæk FDFAgerbæk lokalarkivAgerbæk SportsforeningAgerbæk UdviklingHELAMUS musikforeningSognelundens vennerInstitutionerAgerbæk skoleOm agerbækStemningsbillederKontaktUgeavisenAgerbæk på Facebook

Agerbæk er en lille by beliggende i Varde kommune i Sydvestjylland med 1.324 indbyggere. Agerbæk ligger ca. midt imellem Varde, Grindsted, Esbjerg og Vejen med ca, 20-30 km i hver retning med gode tilkørselsforhold til motorvejen.

I Agerbæk finder du et velfungerende lokalsamfund med folkeskole op til 9 klasse, børnehaven, vuggestue, dagpleje, lokale indkøbsmuligheder og der er heller ikke langt til den lokale sporthal Helle Hallen der er beliggende i Vrenderup ca. 5 km. fra Agerbæk. Du kan også finde, det lokale bibliotek der skal bliver at finde, i forbindelse med den nye multihal der kommer til at ligge i sammenhæng med den lokale folkeskole.

I 2015 indgik borgerne et samarbejde med Varde kommune omkring den fremtidige udvikling af Agerbæk by. Den proces kan du læse mere omkring under foreningen Agerbæk udvikling.